Zlatiborski pršut – Užitak za sva čula

Zlatiborac

Zlatiborski pršut – Užitak za sva čula

Kompanija Zlatiborac svoju proizvodnju zasniva na tradiciji koja traje više od jednog veka. Nastala je u autentičnom planinskom okruženju zlatiborskog sela Mačkat, na nadmorskoj visini od 750 metara, u zagrljaju jedinstvene ruže vetrova. Izuzetan kvalitet Zlatiborčevih suvomesnatih proizvoda prepoznaćete upravo po originalnim recepturama i prirodnom procesu, tokom koga se meso suši na dimu bukovog drveta.

U težnji da se sledi ritam tržišta koje neprestano stremi ka inovativnim i atraktivnim brendovima, a kako bi se ispunila očekivanja sve zahtevnijih potrošača, pripremljen je još jedan proizvod za ljubitelje selekcije ZLATIBORAC tradicionalnih delikatesa.

Budući da je to glavni i preovlađujući segment u kome su postavljeni najviši standardi za kvalitet, utoliko je izazov bio veći da se u okviru postojeće potkategorije suvog mesa ponudi još jedan izuzetan proizvod – ZLATIBORSKI PRŠUT, u pakovanju od 100 grama.

Zlatiborac

ZLATIBORSKI PRŠUT se ističe po tome što je izrađen od najkvalitetnijih komada svinjskog buta, tradicionalnom tehnologijom sušenja i zrenja, a to je postupak koji traje duže od 12 meseci. Svojim idealnim presekom i bogatim svojstvima predstavlja užitak za sva čula, na koji ni najbolji poznavaoci ovih originalnih ukusa neće ostati ravnodušni.