Zlatiborčev zdrav i hranljiv obrok

Zlatiborac

Zlatiborčev zdrav i hranljiv obrok

Kompanija „Zlatiborac” svoju proizvodnju zasniva na tradiciji koja traje više od jednog veka. Nastala je u autentičnom planinskom okruženju zlatiborskog sela Mačkat, na nadmorskoj visini od 750 metara, u zagrljaju jedinstvene ruže vetrova. Izuzetan kvalitet naših suvomesnatih proizvoda ćete prepoznati po originalnim recepturama i prirodnom procesu, tokom koga se meso suši na dimu bukovog drveta.

U težnji da sledimo ritam tržišta koje neprestano stremi ka inovativnim i atraktivnim brendovima, a kako bismo ispunili očekivanja sve zahtevnijih potrošača, 2016. godine smo otpočeli proizvodnju u kategoriji polutrajnih suvomesnatih delikatesa, među kojima su i ŠUNKE.

Naše šunke su, uz sve karakteristike proizvoda koji predstavljaju bogat izvor proteina, odgovarajući izbor za zdrav i hranljiv obrok u toku dana. Pripremaju se od brižljivo odabranih, visokokvalitetnih komada mesa koje ručno obrađuju vrsni majstori mesarskog zanata, a zatim se one s posebnom pažnjom kuvaju na temperaturi od 72⁰C.

Zlatiborac

Ono što ZLATIBORAC STIŠNJENU ŠUNKU i PREMIUM ŠUNKU izdvaja od svih ostalih šunki na tržištu jesu po tri zlatne medalje koje nam je dodelilo Nemačko poljoprivredno društvo (DLG) u periodu od 2017. do 2021. godine. U oštroj konkurenciji iz celog sveta, najsjajnija odličija su pripala, upravo, ovim proizvodima.

Sama ZLATIBORAC STIŠNJENA ŠUNKA je više od šunke i za nju ponosno možemo reći da je sinonim za kvalitetan proizvod u portfoliju naše kompanije. Prefinjenog je ukusa, bogata proteinima, te je „zlatna” u svakom smislu te reči. Upakovana u sofisticirani omot boje zlata, u sebi čuva savršenu kombinaciju izvrsne sirovine, maestralne obrade i uravnotežen odnos udela proteina, masti i soli kojim osvaja vaša čula.