Zlatiborac

Zlatiborac Moj izbor

Zlatiborac suvomesnati proizvodi – dobitnik priznanja „Moj izbor 2022“ u kategoriji „Meso i mesne prerađevine”

U četvrtak, 7. aprila 2022. godine, u Skupštini grada Beograda, po dvanaesti put su svečano uručena priznanja “Moj izbor” za omiljene domaće proizvode i brendove.

Priznanje „Moj izbor” u kategoriji „Meso i mesne prerađevine” osvojili su Zlatiborac suvomesnati proizvodi.

Priznanje “Moj izbor” je jedinstveno po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi.

Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se oko 1.000 domaćih proizvoda i brendova, a glasanje je organizovano u dva kruga. U prvom krugu su glasali korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova su se plasirali u finale, gde ih je, u svakoj kategoriji, čekalo po pet najbolje plasiranih brendova iz prethodnih akcija. Finalno glasanje je obavljeno na terenu, metodom „lice u lice“, širom Srbije, na reprezentativnom uzorku kupaca.

Priznanje „Moj izbor“ primila je gđa Tatjana Arsić Milanović, asistent direktora za strategiju i korporativne poslove kompanije Zlatiborac. Priznanje je uručio g. Radenko Durković, zamenik sekretara za privredu Grada Beograda.

Akciju „Moj izbor“ organizuje udruženje “Moja Srbija” uz podršku Centra potrošača Srbije i Grada Beograda, u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji„, u okviru koje se odvijaju i akcije „Miljenik potrošača“ i „Dobročinitelj„. Akcija „Miljenik potrošača“ je usmerena ka isticanju najboljih brendova na tržištu Srbije, bez obzira na njihovo poreklo ili poreklo vlasnika, dok je cilj akcije „Dobročinitelj“ isticanje najodgovornijih kompanija i organizacija u našoj zemlji.