Ždrepčeva krv

Ždrepčeva krv Vinarija Čoka Moj izbor 2016

Ždrepčeva krv, Vinarije Čoka, je dobitnik nagrade „Moj izbor 2016“ kao najbolji domaći proizvod u kategoriji “Vino”, po mišljenju potrošača

U ovoj kategoriji u finalnom krugu su se našli:

Karlovački rizling, Navip
Car Lazar, Rubin
Banatski rizling, Vršački vinogradi
Ždrepčeva krv, Vinarija Čoka
Terra Lazarica, Rubin
Međaš, Vino Župa
Rose, Rubin
Život teče, Vinarija Z. Bogdan
Chardonnay, Radovanović
Di Luna Sangria, Čoka

Vinarija Čoka se više od jednog veka i jedne decenije posvećeno bavi otkrivanjem novih ukusa i tajni vina koje nesebično deli sa vernim potrošačima i nije slučajno što su nam se potrošači odužili sa ovako vrednim priznanjem za najbolje domaće vino. Ždrepčeva krv je brend u Srbiji koji može da se pohvali velikim brojem lojalnih potrošača i pored velike tržišne konkurencije. Redovnim promotivnim aktivnostima nastojimo da održavamo kontakt sa potrošačima nudeći vina nepromenjenog kvaliteta i po vrlo pristupačnim cenama. Ono što je činjenica ali i deo istorije Ždrepceve krvi jeste zanimljivost da je mnogo pre nastanka brenda vino po sličnoj recepturi prodavano isključivo u apotekama zbog svojih lekovitih svojstava. Danas Ždrepceva krv kao postojan i snažan brend definitivno zauzima značajno mesto u marketima širom Srbije. To je naša „Živa legenda“!
Još jednom bismo se zahvalili svim ljubiteljima našeg vina koji su svojom lojalnošću doprineli održavanju snage brenda i svima onima koji će nas i dalje pratiti i podržavati. Svim ljubiteljima Ždrepčeve krvi želimo još mnogo lepih zajedničkih trenutaka, emocija i ukusa.

Zoran Milićević, marketing menadžer Vinarije Čoka