Začin C

Začin C Nestle Moj izbor 2020

Začin C – Moj izbor 2020

Začin C, kompanije nestle, dobitnik je zlatne plakete MOJ IZBOR 2020 kao desetostruki osvajač priznanja „Moj izbor“ u kategoriji „Supe, brašno i dodaci jelima“, po mišljenju potrošača u Srbiji.

Svaka nagrada je važna, a najvažnije su one koje dolaze od naših potrošača. Upravo su oni desetu godinu zaredom potvrdili da biraju kvalitet i imaju poverenje u Začin C. Do potrošača nije teško stići, ono što je izazovnije je ostati njihov omiljeni izbor, a Začin C je upravo to već više od 40 godina. Od dolaska na naše tržište, Nestlé čuva ovaj kultni srpski brend, ulaže u njegovo poboljšanje i obogaćuje kulinarski portfolio,
Milica Milanović, menadžer korporativnih poslova kompanije Nestle.

Priznanje “Moj izbor” je jedinstveno po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi.

Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se 1.000 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija, a glasanje je organizovano u dva kruga. U prvom krugu su glasali korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova su se plasirali u finale, gde ih je, u svakoj kategoriji, čekalo po pet najbolje plasiranih brendova iz prethodnih akcija. Finalno glasanje je obavljeno na terenu, metodom „lice u lice“, širom Srbije, na reprezentativnom uzorku kupaca.