Začin C

Začin C Nestle Adriatic Moj izbor 2016

Začin C, kompanije Nestlé Adriatic, je dobitnik nagrade „Moj izbor 2016“ kao najbolji domaći proizvod u kategoriji “Supe, brašno i dodaci jelima”, po mišljenju potrošača

U ovoj kategoriji u finalnom krugu su se našli:

Kikindski Mlin, brašno
Začin C
Aleva paprika
Fidelinka, brašno i testenine
C supe
Danubius, brašno i testenine
Sunoko, šećer
Yumis supe
Horgoška paprika
Aleva supe

Kompanija Nestlé je veoma ponosna na još jednom dodeljenom priznanju „Moj izbor“ kojim je Začin C šesti put zaredom prepoznat od strane potrošača za omiljeni domaći proizvod u Srbiji u kategoriji „Supe, brašno i dodaci jelima“.
Za nas kao proizvođača ove jedinstvene mešavine začina i povrća, mišljenje i ocene potrošača predstavljaju najvrednije priznanje, kao i podstrek da nastavimo da posvećeno pružamo kvalitet i idemo u korak sa kulinarskim potrebama današnjice.
Konstantnim ulaganjem u kvalitet ovog proizvoda, kao i ulaganjem u inovacije na osnovu praćenja potreba potrošača prilikom pripreme jela uspeli smo da održimo dugogodišnje poverenje korisnika Začina C, koji su ga učinili liderom na tržištu.
Na tržištu je Začin C prisutan više od četiri decenije i kao tradicionalan dodatak jelima visokog kvaliteta, koji pruža jedinstven ukus, čini neizostavni deo domova u Srbiji.

Ana Šotra, korporativni menadžer za odnose sa medijima Nestlé Adriatic