Tiny Mine Jewelry: Sve smo radili spontano i iz zadovoljstva

Tiny Mine

Tiny Mine Jewelry: Sve smo radili spontano i iz zadovoljstva

Iz firme Tiny Mine Jewelry saznajemo kako su se odlučili za dizajniranje i izradu nakita, koje su komade prve proizveli i zašto je onlajn prodaja važna u današnje vreme.

Ono što je najzanimljivije našim kupcima je upravo to što su komadi nakita koje kupe kod nas baš njihovi, pravljeni po njihovoj meri i, kako to stalno govore, nikada se ne odvajaju od njih.

Tiny Mine

Kako ste došli na ideju da pokrenete sopstveni biznis i kako je došlo do osnivanja brenda Tiny Mine Jewelry?

Ideja je nastala spontano. Želeli smo da dizajniramo i izradimo nakit za sebe koji nije mogao da se nađe na našem tržištu. Došli smo na ideju da to što smo napravili ponudimo i drugima. Mnogima se svidelo to što radimo i ukazali su nam poverenje. Od tada do danas sve se razvijalo prirodnim tempom i sve je rezultat naše iskrene posvećenosti i vere u ovo što radimo.

Šta je bilo najteže prilikom pokretanja posla, a koja bi bila vaša najlepša uspomena iz tog perioda?

Sve u vezi sa stvaranjem Tiny Mine je bilo spontano i iz zadovoljstva. Nije bilo nekih posebnih poteškoća, sve se nameštalo jedno za drugim i to nam je bio znak da radimo pravu stvar. To je bilo putovanje za sticanje iskustva koje do tada nismo imali, a verujemo da smo radili najbolje što smo mogli u tom trenutku.

Koji je bio prvi proizvod u vašem asortimanu i kako on danas predstavlja vašu kompaniju?

Prvi proizvodi su prstenovi. Tanki, diskretni i pogodni za kombinovanje. I do sada smo zadržali baš tu karakteristiku naših komada – mogućnost da se kombinuju i da budu deo svakodnevice. Nenapadni, neopterećujući i lični.

Koliko proizvoda podrazumeva vaš asortiman danas i navedite nam one koji su najzanimljiviji potrošačima?

Specifičnost naših proizvoda je da svaki kupac može sam da kreira i personalizuje svoj komad nakita i zato postoji beskonačan broj mogućih kombinacija i varijanti proizvoda. Ono što je najzanimljivije našim kupcima je upravo to što su komadi nakita koje kupe kod nas baš njihovi, pravljeni po njihovoj meri i, kako to stalno govore, nikada se ne odvajaju od njih.

Tiny Mine

Po čemu vas potrošači prepoznaju, tj. šta je vaš zaštitni znak i da li ste ga kreirali svesno?

Odgovor na predhodno pitanje je odgovor i na ovo J, a pored toga tu je i kvalitet i težnja ka savršenosti u izradi svakog našeg proizvoda.

Koliko trenutna situacija utiče na razvoj vaše delatnosti?

Mi imamo samo online prodaju, a u trenutnoj situaciji je to najpogodniji vid prodaje za kupce generalno.

Možete li nam reći koliko je, prema vašem mišljenju, važna uloga onlajn prodaje u današnje vreme i koliko društvene mreže doprinose prodaji i marketingu vaših proizvoda?

Online prodaja će, po našem misljenju, biti sve zastupljenjija. Ljudi se sve lakše snalaze i imaju sve više poverenja. A mislimo i da društvene mreže imaju veliki uticaj na sve sfere života, pa tako i na marketing i prodaju. Naš glavni kanal promocije i prodaje je Instagram.

Kakvi su vaši planovi na polju razvoja novih ideja u toku narednog perioda?

Mi uvek imamo u ponudi nove proizvode, a svakako, tu smo i da osluškujemo tržište i nove trendove u dizajnu nakita i tome se prilagođavamo. Imamo u planu i angažovanje na još nekim popularnim društvenim mrežama.

Šta je ono što biste preporučili svima onima koji planiraju da se upuste u sopstveni biznis?

Verujemo da je važno imati dobru ideju u oblasti koju dobro razumete i osećate. Potrebno je još i razraditi dobar plan i moguće projekcije, a kasnije je jedna od najvažnijih stvari održavati konstantan kvalitet i stalno unapređivati svoj proizvod ili uslugu.