Radio televizija Srbije

Javni servis Radio televizija Srbije je dobitnik plakete “Moj izbor 2012” za društvenu odgovornost, za podršku humanitarnim aktivnostima

Radio-televizija Srbija dobila je priznanje na Festivalu kvaliteta koji se odvija u Beogradskom dramskom pozorištu. Priznanje – plaketu “Moj izbor” dodeljeno RTS-u za sprovođenje i podršku društveno odgovornim akcijama u proteklom periodu.

Festival kvaliteta Srbije i dodela priznanja “Moj izbor” deo su kampanje “Srbija ima kvalitet”, koju četiri godine sprovodi Udruženje “Moja Srbija” uz podršku Privredne komore Beograda.

Predstavnici Udruženja “Moja Srbija” uručili su najviša priznanja-zlatne medalje “Moj izbor” Naftnoj industriji Srbije za najodgovorniju kompaniju, a isto priznanje dodeljeno je i Fondu Ana i Vlade Divac za društvenu odgovornost i humanitarnu akciju “Da svi pomognemo”.

Ostala priznanja dodeljena su kompaniji Holcim za ulaganje u lokalnu zajednicu, Srpskoj banci za fondaciju “Za Pet plus” namenjenu najboljim đacima, Banci Inteza za zaštitu kulturne baštine, Delta holdingu za pomoć osobama sa posebnim potrebama i Unikredit banci za pomoć humanitarnom radu. Plaketu za podršku humanitarnim akcijama dobila je i medijska kuća B92.

Tokom festivala, građani će moći da se informišu o najboljim srpskim proizvodima i brendovima, o najodgovornijim kompanijama, kao i o akcijama koje Udruženje “Moja Srbija” sprovodi kako bi doprineli razvoju domaće proizvodnje i ulaganju u unapređenje kvaliteta domaćih proizvoda i usluga.

Sutra i prekosutra će biti organizovane besplatne pozorišne predstave u Beogradskom dramskom pozorištu. Umesto plaćanja karata, gledaoci biti pozvani, da po svojoj želji, daju prilog u humanitarne svrhe.

Udruženje “Moja Srbija”, uz podršku Privredne komore Beograda, već nekoliko godina dodeljuje nagrade i priznanja za podsticanje proizvodnje.