Pošta Srbije

Pošta Srbije

Pošta Srbije – Moj izbor 2021

Pošta Srbije dobitnik je nagrade MOJ IZBOR 2021 kao omiljeni brend u kategoriji Transport, po mišljenju potrošača u Srbiji.

U ime Pošte Srbije, nagradu je primila gđa Danijela Rajković, direktorka Funkcije upravljanja kadrovima u Pošti Srbije.

„Priznanje Moj izbor od posebnog je značaja za Poštu Srbije i njene zaposlene, upravo jer govori o dubokom poverenju potrošača koje poklanjaju Pošti, kao i da nas naši korisnici prepoznaju kako po kvalitetu usluga, tako i po konstantnim naporima na podizanju standarda u poslovanju”, istakao je ovim povodom g. Zoran Đorđević, v. d. direktora Pošte Srbije.

Priznanje “Moj izbor” je jedinstveno po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi.

Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se 1.000 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija, a glasanje je organizovano u dva kruga. U prvom krugu su glasali korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova su se plasirali u finale, gde ih je, u svakoj kategoriji, čekalo po pet najbolje plasiranih brendova iz prethodnih akcija. Finalno glasanje je obavljeno na terenu, metodom „lice u lice“, širom Srbije, na reprezentativnom uzorku kupaca.