Pošta Srbije

Pošta Srbije Moj izbor 2020

Pošta Srbije – Moj izbor 2020

Pošta Srbije dobitnik je nagrade MOJ IZBOR 2020 kao omiljeni brend u kategoriji „Transport“, po mišljenju potrošača u Srbiji.

Ove godine Pošta Srbije obeležava 180 godina postojanja, što nas obavezuje da konstantno unapređujemo kvalitet usluga uz istovremeno podizanje standarda najrazvijenije nacionalne distributivne mreže, koja omogućava najširu dostupnost i garantuje kvalitet po pristupačnim cenama i pod jednakim uslovima za sve korisnike. Stoga nas raduje da su korisnici prepoznali i nagradili naše napore,
Mira Petrović, v. d. direktora Pošte Srbije.

Priznanje “Moj izbor” je jedinstveno po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi.

Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se 1.000 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija, a glasanje je organizovano u dva kruga. U prvom krugu su glasali korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova su se plasirali u finale, gde ih je, u svakoj kategoriji, čekalo po pet najbolje plasiranih brendova iz prethodnih akcija. Finalno glasanje je obavljeno na terenu, metodom „lice u lice“, širom Srbije, na reprezentativnom uzorku kupaca.