Pošta Srbije

Pošta Srbije Moj izbor 2018

Pošta Srbije – Moj izbor 2018

Pošta Srbije je dobitnik nagrade „Moj izbor 2018“ kao najomiljeniji brend u kategoriji „Transport“, po mišljenju potrošača u Srbiji.

U ime Pošte Srbije, nagradu je primila Nela Bojović, rukovodilac Sektora za korporativni marketing i odgovornost, a uručio ju je Milan Ristić, predsednik udruženja „Moja Srbija”.

Nela Bojović je u ime Mire Petrović, v. d. direktora Pošte Srbije i 15.000 zaposlenih, izrazila čast i zadovoljstvo povodom osvajanja ovog važnog priznanja, a posebno što je ono glas poverenja potrošača.

„Nas u Pošti Srbije to veoma raduje i naravno obavezuje da nastavimo da održavamo uslugu visokog kvaliteta. Preko 1.500 pošta, 4.000 šaltera, 1.700 vozila i 4.000 dostavljača omogućavaju da naša usluga dnevno bude prisutna na bilo kojoj adresi u Srbiji. Automatizovani proces prerade, kao i elektronska povezanost svih naših poslovnica i poslovnih procesa omogućavaju nam da stalno unapređujemo uslugu, tačnije više od 400 usluga Pošte Srbije – finansijskih, logističkih, paketskih i pismonosnih, televizije i interneta i tako dalje. Kako komunikacije napreduju, tako i mi, kao stub komunikacije ovog društva i ove države, unapređujemo i uvodimo nove servise”, rekla je ona.

U ovoj kategoriji u finalnom krugu su učestvovali:

Železnice Srbije
Pošta Srbije
Tigar – auto gume
NIS – benzinske stanice
Air Serbia – avio prevoz
Lasta – autobuski prevoz
BEX – kurirska služba
AMSS – pomoć na putu
Post Express
Fiat 500l – automobil