Plazma keks

Plazma keks, najomiljeniji proizvod u Srbiji za 2013. godinu

Plazma keks ostvario je ukupnu pobedu, u konkurenciji svih nominovanih brendova, i postao dobitnik zlatne medalje „Moj izbor“ za 2013. godinu, kao Najomiljeniji domaći proizvod u okviru tradicionalne akcije „Moj izbor“ koju organizuju Udruženje građana „Moja Srbija“ i Privredna komora Beograda. Plazma keks je ostvario pobedu i u kategoriji „Slatkiši“ i time postala dobitnik priznanja „Moj izbor“ za 2013. godinu, kao Najomiljeniji slatkiš u Srbiji. Istraživanje je obuhvatilo 2.010 potrošača u 17 gradova Srbije, a izvršeno je tokom oktobra i novembra ove godine.

Ovo je četvrta godina zaredom da Plazma osvaja tu prestižnu nagradu, čime je još jednom potvrdila da je odlikuje nezamenljivi kvalitet kome se veruje već više od 45 godina.

Plazma se pojavila na policama davne 1967. godine. Jedinstvena receptura i ukus bili su novina na tržištu, pa je već 1969. godine Plazma postala šampion kvaliteta u Jugoslaviji, čime je započet niz priznanja najvišeg ranga koji je usledio. 1999. godine Plazma je osvojila Oskar Instituta zajednica za promociju preduzeća iz Brisela – Proizvod koji je obeležio XX vek.

Kompanija Bambi i Plazma brend svake godine nastavljaju da obogaćuju svoju ponudu, prateći svetske trendove, osluškujući želje potrošača i vodeći računa o vrhunskom kvalitetu svojih proizvoda. Posebna kombinacija hranljivih sastojaka – folne kiseline, vitamina B i C, fosfora, gvožđa, minerala, belančevina čini Plazmu nezamenljivom u svakom trenutku, a širok portfolio pokriva najrazličitije potrebe svih ljubitelja Plazme.

2006. godine stigla je Mini Plazma i donela omiljeni ukus u puno dobrih zalogaja, dok je 2008. godine predstavljena Čoko Plazma koju su potrošači takođe izabrali za najbolji novi brend te godine. Plazma je 2010. godine obradovala i najmlađe ljubitelje lansiranjem Plazma keksića za decu sa obogaćenom formulom. Sledeće godine na tržište je plasirana i Posna Plazma, jedini posni proizvod na tržištu obogaćen mineralima, istog ukusa i mirisa kao originalna Plazma.

Ovu godinu, između ostalog, obeležili su i novi proizvodi iz Plazma porodice – Plazma XXL, najveća Plazma ikada koja otkriva novu, do sada neviđenu, intenzivnu i provokativnu strana Plazme. Plazma Diet, nezamenljiv saveznik u održavanju zdravih navika, prepoznatljivog ukusa, bez dodatog šećera. Plazma Užinancija, najbolji drug u školi, savršen kolega na poslu – optimalna kombinacija minerala i vitamina, idealna za sve trenutke koji zahtevaju da upotpunite ishranu uravnoteženim odnosom korisnih sastojaka.

Ovim je upotpunjen Plazma portfolio, a kompanija potvrdila mesto lidera na domaćem tržištu konditora. Plazma je i u 2012. godini bila dobitnik vrednog priznanja „Moj izbor“ za najomiljeniji slatkiš, a ove godine napravljen je korak dalje i Plazma je postala Najomiljeniji domaći proizvod.

U godinama koje dolaze Plazma će nastaviti da ide u korak i rame uz rame sa svojim potrošačima i da obogaćuje svoju ponudu, kako lansiranjem novih proizvoda, tako i raznovrsnim aktivacijama za svoje najvernije potrošače, negujući tradiciju omiljenog srpskog brenda.

Jer Plazma je – sve što ti treba!