Plazma keks

Plazma keks, najomiljeniji proizvod u Srbiji za 2011. godinu

Plazma keks je ostvario ukupnu pobedu, u konkurenciji svih nominovanih brendova, i postao dobitnik zlatne medalje „Moj izbor“ za 2011. godinu, kao Najomiljeniji domaći proizvod u okviru akcije „Moj izbor“ koju organizuju udruženje građana „Moja Srbija“ i Privredna komora Beograda.

Daleke 1967. godine, kada je fabrika Bambi počela sa radom, nekoliko domaćih stručnjaka, tehnologa zaposlenih u Bambiju, počelo je sa radom na biskvitu koji neće biti samo poslastica, već i hrana. Danas je Plazma deo porodične, ali i nacionalne tradicije. Predstavlja kvalitet povezan sa brend imenom, poverenjem i trajanjem i budi najčistije i najiskrenije emocije.

Osluškujući potrebe i želje potrošača, Plazma je danas prerasla u čitavu porodicu proizvoda namenjenu za mnogobrojne načine njene upotrebe. Pored Plazme original, u Plazma pordoci se nalaze Plazma Mlevena i kao sastojak nezamenljivih poslastica, a i kao zamena za obrok u kombinaciji sa mlekom.

Za konzumiranje u pokretu tu je Mini Plazma, a za dodatno uživanje i sladokusce tu je Čoko Plazma dodirnuta nežnom Bambi mlečnom čokoladom i u potunom čokoladnom zagrljaju, kao i Čoko Plazma orange koja u kombinaciju nezamenljive Plazme i čokolade unosi svežinu pomorandže.

Za okrepljujući početak dana tu je Plazma Dobar start koja donosi kombinaciju Plazme i sušenog voća i komadića nežne Bambi mlečne čokolade.

Ljubiteljima prepoznatljivog ukusa tradicionalne i domaće Plazma torte Plazma reci torta donosi dve varijante – sa Bambi crnom čokoladom, lešnikom, suvim grožđem i ananasom, kao i sa Bambi belom čokoladom i osvežavajućom kombinacijom brusnice, višnje i maline.

Plazma Keksići za decu pružaju zdravo i razigrano odrastanje uz različite oblike keksića,u obliku životinja sa dodatno obogaćenom mlečnom formulom, Omega 3 masnim kiselina koje doprinose boljoj koncentraciji i boljem pamćenju, kao i 12 vitamina i 3 minerala za pravilan rast i razvoj dece.

Od nedavno, Plazma u posnoj varijanti, tu tokom cele godine da podržava sve naše izbore, važne odluke i trenutke, pružajući podršku i uživanje u omiljenom i prepoznatljivom ukusu, tu uz svaki vaš korak!