Nectar d.o.o.

Kompanija Nectar d.o.o. je dobitnik zlatne medalje „Moj izbor 2012“ kao najomiljeniji proizvođač u Srbiji

Kompanija Nectar je drugu godinu u nizu proglašena je za najomiljenijeg domaćeg proizvođača u Srbiji u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“ u organizaciji udruženja „Moja Srbija“ i Privredne komore Beograda.

Ovo priznanje Nectar je i ove godine osvojio na osnovu glasova potrošača, što je najbolja potvrda istrajnosti, predanog rada i ulaganja kompanije u razvoj brendova vrhunskog kvaliteta i prepoznatljivosti.

Kompanija Nectar zauzima lidersku poziciju u preradi voća i proizvodnji voćnih sokova i nektara u regionu. Zaokružen proces proizvodnje, poslovanje u skladu sa najsavremenijim tehnologijama i međunarodnim standardima kvaliteta, kao i originalna komunikacija sa potrošačima doprineli su da potrošači izaberu Nectar i da tim izborom kažu – nije svejedno.

Nectar je sa brendom Nectar Life 100% ove godine u Briselu postao dobitnik svetske nagrade za superioran ukus i kvalitet u Briselu koju dodeljuje internacionalni žiri sastavljen od 120 vrhunskih stručnjaka, šefova kuhinje i somelijera iz čitavog sveta.

Life 100% je za originalnu recepturu pomorandže i ceđene jabuke dobio Superior Taste Awards 2012 u konkurenciji od 1000 proizvoda iz više od 50 zemalja. Life 100% pomorandža i Life 100% unique ceđena jabuka jedini su voćni sokovi iz Srbije koji su osvojili ovo prestižno internacionalno priznanje.

Dugogodišnja posvećenost kompanije Nectar razvoju proizvoda vrhunskog kvaliteta, kao i originalna komunikacija sa potrošačima, doprineli su da Nectar postane prvi izbor kako široke tako i stručne javnosti, omiljen u Srbiji i superioran u svetu. Tako je filozofija kompanije „Nije svejedno“ potvrđena na najubedljiviji način.