Nectar d.o.o.

Nectar

Dobitnik priznanja “Moj izbor” za akciju „Nije svejedno kad bebe dolaze“ je kompanija Nectar d.o.o.

Srbija je, nažalost, prva zemlja u Evropi kada je u pitanju bela kuga – svaki treći par koji se odluči na potomstvo ne može da ima decu. Zbog toga je Nectar kompanija učinila nešto što će zaista doprineti rešavanju problema, ili barem umanjiti problem. Velikom donacijom za rekonstrukciju i adaptaciju odeljenja za vantelesnu oplodnju Ginekološko akušerske klinike “Narodni Front”, utrostručiće se broj parova koji će dobiti mogućnost da obavi vantelesnu oplodnju u svojoj zemlji.

„Nije svejedno“ je slogan Nectar kompanije, ali i mnogo više od toga. To je njena filozofija, način na koji radi. Reći „nije svejedno“, znači napraviti izbor, znači izboriti se za sebe.

Nectar je porodična kompanija čiji su proizvodi na tržištu prepoznati kao kvalitetni i sa tradicijom. „Nectar Family“ brend, nosilac kampanje „Nije svejedno kad bebe dolaze“ nastao je upravo kao najbolje rešenje za porodicu – kao dokaz da ova kompanija neguje prave porodične vrednosti i da sve što radi, radi zbog porodice. Zbog toga je prihvatila, kao svoju dužnost i obavezu, da kroz aktivnosti istinski, i na duge staze, podrži instituciju porodice u ovom društvu.

Srbija je nažalost prva zemlja u Evropi kada je u pitanju bela kuga – svaki treći par koji se odluči na potomstvo ne može da ima decu. Zbog toga je Nectar kompanija učinila nešto što će zaista doprineti rešavanju problema, ili barem umanjiti problem. Donacijom od 26 miliona dinara za rekonstrukciju i adaptaciju odeljenja za artificijalne tehnologije (odeljenja za vantelesnu oplodnju) GAK Narodni Front, utrostručiće se broj parova koji će dobiti mogućnost da obavi vantelesnu oplodnju u svojoj zemlji.

Sa ciljem da doprinese proširenju porodice i rastu nataliteta u Srbiji, kao i da skrene pažnju javnosti na problem od društvenog značaja, kampanja „Nije svejedno kad bebe dolaze“ treba da bude samo početak velikog društveno odgovornog projekta i da se proširi i na druge institucije.