MTS Telekom Srbija

MTS Telekom Srbija Moj izbor 2015

MTS Telekom Srbija je najomiljeniji brend u kategoriji “Računari i telekomunikacije” i dobitnik priznanja „Moj izbor 2015“

U ovoj kategoriji su nominovani:

Limundo, internet trgovina
SBB, kablovska televizija
MTS Telekom Srbija, mobilna telefonija
Comtrade, računari
Orion Telekom, internet usluge
Infostud, sajt za zapošljavanje
Win Win, računari
Telenor, mobilna telefonija
Gigatron, računari
Vip, mobilna telefonija

U Telekomu Srbija komunikaciju uvek doživljavamo kao zanimljiv i izazovan susret. U ovom slučaju, susreću se potrebe korisnika za sveobuhvatnim i pristupačnim uslugama i naša nastojanja da inovativnim i personalizovanim rešenjima na te potrebe odgovorimo. Zaista ulažemo veliku energiju da rezultat tog susreta bude poboljšanje iskustva korisnika u najrazličitijim svakodnevnim situacijama – od poslovnog planiranja do beleženja dragocenih porodičnih trenutaka.
Ti susreti su veoma učestali, budući da je naša kompanija prisutna gde god da se korisnik nalazi, i šta god da radi – gleda televiziju, surfuje, razgovara, deli te lepe trenutke. Kao i njima, važno nam je da ti susreti prođu besprekorno, da podrška koju im pružamo bude nešto što se podrazumeva a zadovoljstvo potpuno. Zato na ovakve nagrade gledamo kao na potvrde da je pravac koji smo izabrali ispravan. Naravno, doživljavamo ih i kao poruku da postavljene standarde možemo samo da unapređujemo. Da se zajednički radujemo svakom novom susretu. Do sledećeg susreta!