Moja Kravica

Moja Kravica, kompanije imlek, dobitnik je zlatne medalje Moj izbor, kao najomiljeniji proizvod u Srbiji u 2012. godini

Na svečanosti koja je organizovana u Privrednoj komori Beograda, brend kompanije Imlek, “Moja kravica”, osvojio je priznanje “Moj izbor” za najomiljeniji domaći proizvod u konkurenciji od 146 domaćih brendova. Istovremeno, u kategoriji mlečnih proizvoda, “Moja Kravica” je proglašena za najbolji srpski brend.

Ovogodišnji laureati, određeni su na osnovu rezultata anonimnog istraživanja koje je Udruženje građana “Moja Srbija” sprovelo u 17 srpskih gradova, pri čemu je istraživanje izvršeno na reprezentativnom uzorku od 1702 kupca, na teritoriji čitave zemlje.

“Ova nagrada, dodeljena na osnovu preferencija srpskih potrošača, predstavlja veliku satisfakciju za uloženi trud čitavog našeg kolektiva. Izuzetno nam prija osećaj povezanosti sa ‘Mojom Kravicom’ koji su potrošači tokom istraživanja istakli.” ‐ izjavio je direktor marketinga u kompaniji Imlek, Srđan Popović i dodao: “Kompanija Imlek će nastojati da opravda poverenje svojih potrošača i konstantno ulaže u dalje poboljšanje kvaliteta svojih proizvoda”. “Moj izbor” je jedino priznanje u Srbiji koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova kupaca. Zbog ovog jedinstvenog kriterijuma, ovo priznanje se smatra jednim od najrelevantnijih u srpskoj privredi.