Merix

Henkel Moj izbor

Merix – Moj izbor 2020

Brend MERIX, kompanije Henkel Srbija, dobitnik je nagrade MOJ IZBOR 2020 kao omiljeni brend u kategoriji „Kozmetika i sredstva za higijenu“, po mišljenju potrošača u Srbiji.

Veoma smo ponosni na sva priznanja koja brend Merix osvaja iz godine u godinu, a činjenica da nagrada Moj izbor dolazi direktno od potrošača za nas predstavlja posebno zadovoljstvo i veliku motivaciju da dalje napredujemo. Merix je tradicionalni srpski brend koji više od 35 godina čuva svoju autentičnost, u isto vreme nastavljajući da se razvija u skladu sa potebama potrošača. Zahvaljujemo se ovom prilikom potrošačima na ukazanom poverenju, kao i organizatorima akcije Moj izbor na uspešnoj realizaciji u ovako izazovnom periodu
Milica Inđić, Senior Brand Manager u kompaniji Henkel Srbija.

Priznanje “Moj izbor” je jedinstveno po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi.

Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se 1.000 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija, a glasanje je organizovano u dva kruga. U prvom krugu su glasali korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova su se plasirali u finale, gde ih je, u svakoj kategoriji, čekalo po pet najbolje plasiranih brendova iz prethodnih akcija. Finalno glasanje je obavljeno na terenu, metodom „lice u lice“, širom Srbije, na reprezentativnom uzorku kupaca.