Maxi

Maxi Moj izbor Delhaize Serbia

Najveću pomoć dobili smo od kompanije Delhaize Serbia

Najveću pomoć u organizaciji akcije Moj izbor 2015 dobili smo od kompanije Delez Srbija (Delhaize Serbia). Uz to što su nam omogućili da anketiramo u objektima Maxi supermarketa, Dalez nam je obezbedio slatke Premia poklone za svakog anketiranog potrošača. Od srca se zahvaljujemo!

Velika nam je čast što je Moja Srbija odabrala upravo Maxi da sprovodi svoju anketu. Naše zadovoljstvo ogleda se u tome da nam je informacija o tome šta potrošači misle o našim proizvodima jako važna zato što nam je cilj da prvenstveno njima pružimo što je njima potrebno. Zato što želimo da im pružimo najbolje iskustvo kupovine i da bi smo nastavili da idemo u tom pravcu, bitno nam je da razvijamo privatne robne marke koje beleže značajan uspeh, a pre svega robne marke Premia. A to možemo samo sa našim dobavljačima, jer se 80% asortimana privatne robne marke proizvodi u Srbiji.
Hvala svim kupcima u Maxiju koji su izvdojili svoje vreme da glasaju, jer su time podržali srpsku privredu i hvala Mojoj Srbiji što je istrajna u tom.
Martina Petrović, PR manager