Legend WW

Legend

Legend WW – Moj izbor 2021

Legend WW dobitnik je nagrade MOJ IZBOR 2021 kao omiljeni brend u kategoriji Obuća, odeća i proizvodi od tekstila, po mišljenju potrošača u Srbiji.

Nagradu je primila gđa Aleksandra Maškulović, regionalni visual merchandiser.

„Misija naše kompanije i jeste da konstantno poboljšavamo svoje proizvode i uslugu, kako bismo što bolje zadovoljili potrebe potrošača. Priznanje Moj izbor 2021 za nas predstavlja još jedan pečat na činjenicu da smo uspešni u onome ka čemu težimo. Za nas je simbol trajanja i kvaliteta upravo taj potrošač sa kojim sve ovo vreme negujemo lojalnost. I, ma kakvo bilo ogledalo modne scene, Legend World Wide zadržava svoj koncept i prati svoju nit, a to je svakako da nam kvalitetan proizvod i kvalitetna usluga budu na prvom mestu,“ poručuju iz kompanije Legend WW.

Priznanje “Moj izbor” je jedinstveno po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi.

Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se 1.000 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija, a glasanje je organizovano u dva kruga. U prvom krugu su glasali korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova su se plasirali u finale, gde ih je, u svakoj kategoriji, čekalo po pet najbolje plasiranih brendova iz prethodnih akcija. Finalno glasanje je obavljeno na terenu, metodom „lice u lice“, širom Srbije, na reprezentativnom uzorku kupaca.