Inovativna tehnologija Merix kapsula donosi neverovatnu čistoću i neodoljiv miris veša

Merix 3+1

Inovativna tehnologija Merix kapsula donosi neverovatnu čistoću i neodoljiv miris veša

Težeći ka konstantnom uvođenju inovacija, u skladu sa potrebama svojih potrošača, kompanija Henkel obogatila je svoju ponudu Merix 3+1 Power kapsulama za pranje veša. Savremena tehnologija 3 komore u Merix Power kapsulama pruža visoke performanse čišćenja, čime se obezbeđuje prava doza deterdženta za čist i svež veš, istovremeno oplemenjujući odeću dugotrajnim mirisom.

Kao kompanija koja brine o zaštiti životne sredine, Henkel svoje poslovanje zasniva na održivim standardima, a Merix kapsule čija formula efikasno čisti i na temperaturi od samo 20°C, te pomaže uštedi energije tokom pranja, još jedan su dokaz za to. Merix kapsule sa esencijalnim uljima nude pouzdano uklanjanje fleke čak i na niskim temperaturama, a dostupne su u tri veličine pakovanja – za 13, 39 i 52 pranja. Merix inovativna tehnologija dolazi pravo iz Henkelove fabrike u Kruševcu, gde se kapsule proizvode.

Brend Merix je autentični srpski brend sa tradicijom dugom skoro 40 godina, a zahvaljujući konstantnim osluškivanjem potreba svojih potrošača i uvođenjem inovacija već sedmu godinu osvaja prestižnu nagradu „Moj izbor” kao omiljeni u kategoriji „Kozmetika i sredstva za higijenu”, po mišljenju potrošača u Srbiji.