Imlek

Moja Kravica Imlek - Moj izbor 2020

Moja Kravica – Moj izbor 2020

Moja Kravica, kompanije Imlek, dobitnik je nagrade MOJ IZBOR 2020 kao omiljeni brend u kategoriji „Mleko i mlečni proizvodi“, po mišljenju potrošača u Srbiji.

Priznanje „Moj izbor“ za nas predstavlja veliki podstrek i potvrdu da radimo pravu stvar, imajući u vidu da se ovo priznanje već dugi niz godina dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, čije nam je mišljenje najvažnije. Izuzetna nam je čast što su upravo oni ti koji su još jednom prepoznali naš trud i dodelili ova značajna priznanja kompaniji Imlek i brendu Moja Kravica. Nastojaćemo da i u budućnosti Moja Kravica ostane simbol zdravlja, radosti i tradicije, zbog čega smo kod potrošača stekli poverenje,
Marija Malović, group corporate affairs and communications manager.

Priznanje “Moj izbor” je jedinstveno po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi.

Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se 1.000 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija, a glasanje je organizovano u dva kruga. U prvom krugu su glasali korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova su se plasirali u finale, gde ih je, u svakoj kategoriji, čekalo po pet najbolje plasiranih brendova iz prethodnih akcija. Finalno glasanje je obavljeno na terenu, metodom „lice u lice“, širom Srbije, na reprezentativnom uzorku kupaca.