Frikom

Frikom Moj izbor 2020

Frikom – Moj izbor 2020

Frikom smrznuto voće i povrće, dobitnik je nagrade MOJ IZBOR 2020 kao omiljeni brend u kategoriji „Voće i povrće“, po mišljenju potrošača u Srbiji.

Ova prestižna nagrada ima poseban značaj za nas jer direktno oslikava poverenje i privrženost naših potrošača Frikomu i našim proizvodima. Činjenica da su potrošači širom Srbije ponovo kao svoj izbor označili Frikom, pokazuje da se naš trud u obezbeđivanju najkvalitetnijih domaćih sirovina i posvećenost visokim standardima prerade, smrzavanja i pakovanja, prepoznaje i nagrađuje poverenjem. Nastavljamo istim putem i zajedno sa našim zaposlenima, kojima posvećujemo ovo priznanje „Moj izbor“, nadamo se da ćemo nizati brojne uspehe i pobede
Zorica Mladenović, brand manager za povrće i voće.

Priznanje “Moj izbor” je jedinstveno po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi.

Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se 1.000 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija, a glasanje je organizovano u dva kruga. U prvom krugu su glasali korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova su se plasirali u finale, gde ih je, u svakoj kategoriji, čekalo po pet najbolje plasiranih brendova iz prethodnih akcija. Finalno glasanje je obavljeno na terenu, metodom „lice u lice“, širom Srbije, na reprezentativnom uzorku kupaca.