Forma Ideale

Forma Ideale

Forma Ideale – Moj izbor 2021

Forma Ideale dobitnik je nagrade MOJ IZBOR 2021 kao omiljeni brend u kategoriji Nameštaj, po mišljenju potrošača u Srbiji.

Nagradu je primilo g. Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije Forma Ideale.

Ovo je već treći put kako kompanija Forma Ideale postaje nosilac priznanja potrošača “Moj izbor”, prethodni put takođe u kategoriji „Nameštaj“ 2019. i jednom kao omiljeni domaći brend među korisnicima interneta u 2020. godini. Izuzetno smo ponosni na ova priznanja, posebno jer nas potrošači percipiraju kao kvalitetan brend i predstavljamo njihov prvi izbor, izjavio je Aleksandar Ružesković, direktro marketinga kompanije Forma Ideale.

Priznanje “Moj izbor” je jedinstveno po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi.

Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se 1.000 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija, a glasanje je organizovano u dva kruga. U prvom krugu su glasali korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova su se plasirali u finale, gde ih je, u svakoj kategoriji, čekalo po pet najbolje plasiranih brendova iz prethodnih akcija. Finalno glasanje je obavljeno na terenu, metodom „lice u lice“, širom Srbije, na reprezentativnom uzorku kupaca.