Dijamant

Dijamant Moj izbor 2020

Dijamant – najomiljeniji proizvođač u Srbiji – Moj izbor 2020

Kompanija Dijamant, dobitnik je zlatne plakete MOJ IZBOR 2020 kao najomiljeniji proizvođač u Srbiji po mišljenju potrošača.

Nagradu, koju je uručio g. Andreja Mladenović, pomoćnik gradonačelnika Beograda, primila je gđa Tatjana Đokanović, direktorka Marketinga i razvoja.

Da je Dijamant zasluženi dobitnik priznanja o kojem odlučuju isključivo oni koji proizovde koriste, svedoči konstantan rast prodaje naših proizvoda. Prestižna nagrada ‘Najomiljeniji proizvođač 2020’ je dokaz kvaliteta, to je dodatna potvrda tradicionalne privrženosti potrošača Dijamant proizvodima. Za nas je ovo važan podsticaj da nastavimo da se trudimo i konstantno unapređujemo naše proizvode u svim segmentima, kako bismo ostali najomiljeniji proizvođač i narednih godina,
Tatjana Đokanović, direktor Marketinga i razvoja kompanije Dijamant.

Priznanje “Moj izbor” je jedinstveno po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi.

Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se 1.000 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija, a glasanje je organizovano u dva kruga. U prvom krugu su glasali korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova su se plasirali u finale, gde ih je, u svakoj kategoriji, čekalo po pet najbolje plasiranih brendova iz prethodnih akcija. Finalno glasanje je obavljeno na terenu, metodom „lice u lice“, širom Srbije, na reprezentativnom uzorku kupaca.