Dijamant ulje

Dijamant Moj izbor 2015

Dijamant ulje je najomiljeniji proizvod u kategoriji “Ulje, prilozi i prelivi” i dobitnik zlatne medalje „Moj izbor 2015“ za petogodišnje liderstvo na tržištu

U ovoj kategoriji su nominovani:

Stoni margarin, Vital
Dijamant ulje
Moja Kravica, maslac
Dobro jutro, margarin
Iskon ulje
Polimark, majonez i kečap
Vital ulje
Mayovita, majonez
C senf
Dijamant majonez

Dijamant ulje je na osnovu glasova potrošača, ponelo titulu najomiljenijeg ulja u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“ i dobilo zlatnu medalju „Moj izbor“ za petogodišnje liderstvo na tržištu jestivih ulja. Nepromenjen vrhunskih kvalitet kome se veruje ali i tradicija duža od 75 godina je ono što Dijamant ulje izdvaja od ostalih proizvođača na tržištu Srbije.

Dijamant jestivo rafinisano suncokretovo ulje potrošači širom Srbije pet godina za redom biraju za omiljeno domaće ulje u okviru istraživanja koje je sprovodi udruženje “Moja Srbija”. Ovom nagradom potvrđuje se tradicionalno visok kvalitet Dijamant ulja i primena savremenih svetskih trendova u proizvodnji hrane.

“Nagrade i priznanja su još veći podsticaj da kao vodeći proizvođač u okviru uljarske industrije, nastavimo kontinuirano da ulažemo u razvoj novih i unapređenje postojećih proizvoda, kao i u razvoj samih proizvodnih procesa. Ponosni smo na ovo priznanje koje ima izuzetnu vrednost za nas zbog činjenice što dolazi upravo od potrošača koji više od sedam decenija prepoznaju kvalitet”
Nebojša Knežević, direktor prodaje kompanije Dijamant.