Dijamant ulje

Dijamant ulje

Dijamant ulje – Moj izbor 2021

Dijamant ulje dobitnik je nagrade MOJ IZBOR 2021 kao omiljeni brend u kategoriji Ulje, prilozi i prelivi, po mišljenju potrošača u Srbiji.

Nagradu je primila gđa Danka Drmončić, senior brend menadžer kompanije Dijamant.

Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo po 11. put dobitnici priznanja „Moj izbor“ u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi”. Ovo jedinstveno priznanje, koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, predstavlja za nas dodatni podstrek da nastavimo sa unapređenjem postojećih proizvoda, kao i razvojem novih.
Dijamant ulje je omiljeni brend potrošača, njihov prvi izbor u svakodnevnoj pripremi jela, i proizvod koji je simbol za trajanje, budući da smo već gotovo devet decenija prisutni na domaćem tržištu, kao i tržištima regije i Evrope.
Kvalitet našeg ulja rezultat je pažljivog odabira najkvalitetnijeg suncokreta i primene najsavremenijih tehnoloških procesa, koji zadovoljavaju najviše svetske standarde u prehrambenoj industriji, izjavila je Danka Drmončić prilikom prijema nagrade.

Priznanje “Moj izbor” je jedinstveno po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi.

Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se 1.000 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija, a glasanje je organizovano u dva kruga. U prvom krugu su glasali korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova su se plasirali u finale, gde ih je, u svakoj kategoriji, čekalo po pet najbolje plasiranih brendova iz prethodnih akcija. Finalno glasanje je obavljeno na terenu, metodom „lice u lice“, širom Srbije, na reprezentativnom uzorku kupaca.