Dijamant a.d.

Dijamant Moj izbor 2016 najomiljeniji domaći proizvođač

Dijamant a.d. najomiljeniji domaći proizvođač u Srbiji za 2016. godinu

Na osnovu glasova 2.010 potrošača iz čitave Srbije, Dijamant a.d. je osvojio zlatnu medalju Moj izbor 2016, kao najomiljeniji domaći proizvođač u Srbiji.

Priznanje kompaniji Dijamant je uručio g. Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda.

Prva boca Dijamant suncokretovog ulja proizvedena je pre 77 godina u zrenjaninskoj uljari i to je proizvod koji više od sedam i po decenija stanuje u svakoj srpskoj kuhinji. Sve do danas, kompanija neprestano ulaže u kvalitet jestivog ulja koje se proizvodi iz srca najkvalitetnijih semena suncokreta sa domaćih oranica. Dijamant je jedna od najvećih uljara na Balkanu i vodeći proizvođač margarina i majoneza kao i delikatesnih proizvoda na bazi majoneza. Kompanija neprestano prati najnovije svetske i tehnološke trendove i svoju politiku temelji na dva osnovna principa – visok kvalitet i konstantna briga o potrošačima.

Vrednosti o kojima vodimo računa su izvrsnost i kvalitet, tradicionalne recepture i visokokvalitetne sirovine.
Potrošači poklanjaju svoje poverenje našim proizvodima pre svega zato što su kvalitetni ali istovremeno i zato što su privlačnog vizulenog idnetiteta koji podrazumeva modernu inovativnu ambalažu. Razvijamo nove premium ukuse naših proizvoda kako bismo zadovoljili potrebe moderne kuhinje i modernih potrošača zadržavajući istovremeno proverene recepture. Glas i mišljenje potrošača uvek najviše vrede.

Srđan Zlatanov direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant