Banca Intesa

Banca Intesa je dobitnik priznanja “Moj izbor 2012” za društvenu odgovornost, za akciju “Mesto koje volim”, koja je usmerena na zaštitu kulturne baštine

Treću godinu za redom udruženje građana „Moja Srbija“, u saradnji sa Privrednom komorom Beograda, dodelilo je Banca Intesa priznanje „Moj izbor“, ovog puta za društveno odgovorno poslovanje. Banka je ponela nagradu za projekat Mesto koje volim u kategoriji očuvanje kulturne baštine.

„Ponosni smo na činjenicu da je Banca Intesa i pored otežanih uslova poslovanja i nepovoljnih privrednih kretanja nastavila da jača svoje delovanje na planu društvene odgovornosti pokretanjem jednog ovako obimnog i važnog projekta kao što je Mesto koje volim. Priznanje koje smo dobili predstavlja potvrdu velikog uspeha i značaja ovog jedinstvenog projekta očuvanja kulturno-istorijske riznice Srbije, ali i našeg ukupnog doprinosa zajednici i aktivnog ulaganja u pozitivne vrednosti društva“, izjavio je Marko Kapelini (Marco Capellini), zamenik predsednika Izvršnog odbora Banca Intesa, koji je i primio nagradu u ime Banke.

Priznanje „Moj izbor“ dodeljuje se od 2010. godine za najomiljenije brendove i proizvode, a ove godine je po prvi put ustanovljena istoimena nagrada u oblasti korporativne društvene odgovornosti. Prethodne dve godine Banca Intesa je osvojila nagradu za najomiljeniji domaći brend u kategoriji banaka i osiguravajućih društava.