Zlatiborac

Zlatiborac – Moj izbor 2019

Zlatiborac je dobitnik nagrade „Moj izbor 2019“ kao omiljeni brend u kategoriji „Meso i mesne prerađevine“, po mišljenju potrošača u Srbiji.
U ovoj kategoriji u finalnom krugu učestvovali su:

Zlatiborac, suvomesnati proizvodi
Topola, suhomesnati proizvodi
Biftek, sveže meso
Carnex, suhomesnati proizvodi
Matijević, mesne prerađevine
Patelina, pašteta
Kamendin, suvomesnati proizvodi
Yuhor, suhomesnati proizvodi
Neoplanta, suhomesnati proizvodi
Carnex pašteta

Kompanija „Zlatiborac“ je osnovana 1992. godine, sa idejom da se kroz neprekidnu modernizaciju i primenu savremenih tehnologija, zadrži tradicionalan koncept proizvodnje zlatiborskih suvomesnatih proizvoda. Specifičnost regije i klimatskih uslova sela Mačkat, prirodan proces sušenja mesa na bukovom drvetu, uz primenu jedinstvene recepture, doprineli su da se „Zlatiborac“ izdvoji na domaćem tržištu, u regionu, kao i na inostranim tržištima, Rusije, Belorusije, Kazahstana, Azerbejdžana, Iraka, Švedske, Austrije.
Poslovni proces se odvija u okviru savremenih kapaciteta i opreme, na 40.000m² proizvodnog prostora, uz ispunjavanje najvažnijih standarda i sertifikata za kvalitet i bezbednost hrane. Sam tehnološki proces je zasnovan na tradiciji izvornih načina pripreme, uz veliko učešće manuelnog rada. Kako bi proizvodnja bila u funkciji zaštite prava potrošača na kvalitetan i bezbedan proizvod, primenjeni su standardi HACCP, IFS, EAC, HALAL.
Ponosni smo što je kompanija „Zlatiborac” po deveti put nagrađena priznanjem „Moj izbor”. Zahvaljujemo se našim potrošačima na ukazanom poverenju, kažu u kompaniji Zlatiborac.