Začin C

Nestle Začin C Moj izbor 2019

Začin C – Moj izbor 2019

Začin C je dobitnik nagrade „Moj izbor 2019“ kao omiljeni brend u kategoriji „Supe, brašno i dodaci jelima“, po mišljenju potrošača u Srbiji.
U ovoj kategoriji u finalnom krugu učestvovali su:

Začin C
Sunoko, šećer
C supe
Danubius, brašno i testenine
Horgoška paprika
Spelta Jevtić, speltino brašno i testenina
Aleva paprika
Spelta Jokić, proizvodi od spelte
Yumis supe
Kikindski Mlin, brašno

Veoma smo ponosni što je proizvod kompanije Nestlé, Začin C, već devetu godinu zaredom prepoznat od strane naših potrošača kao omiljeni domaći proizvod u kategoriji Supe, brašno i dodaci jelima.
Nagrade koje se dodeljuju na osnovu glasova potrošača su nam veoma značajne, jer ukusi i preferencije lokalnih potrošača imaju veliku ulogu u kreiranju naših proizvoda. Kao vodeća svetska kompanija za proizvodnju hrane i napitaka, svesni smo naše odgovornosti i važnosti kada je reč o pravilnoj ishrani i zato se trudimo da pojedincima i porodicama omogućimo zdraviji i lepši život nudeći im hranu odličnog kvaliteta.
Začin C na našem tržištu postoji već više od 40 godina i sa njim se u Srbiji napravi skoro milijardu obroka godišnje. To nam je podstrek da nastavimo da posvećeno osiguravamo kvalitet i da i dalje upotpunjujemo trpezu domova pojedinaca i porodica.
Razlozi dugogodišnjeg poverenja naših potrošača su kvalitet proizvoda, tradicija, inovacija, ali i renovacija, te težimo da kulinarski asortiman konstantno unapređujemo novim recepturama sa ciljem da priprema i uživanje u jelu bude još ukusnije i zdravije, kažu u kompaniji Nestle.