P….S…. fashion

P….S…. fashion Moj izbor 2019

P….S…. fashion – Moj izbor 2019

P….S…. fashion je dobitnik nagrade „Moj izbor 2019“ kao omiljeni brend u kategoriji „Obuća, odeća i proizvodi od tekstila“, po mišljenju potrošača u Srbiji.

Modna marka P…..S….fashion već više od 22 godine za pripadnice lepšeg pola predstavlja omiljen izbor kad je odevanje u pitanju. Nudeći najraznovrsniji izbor stilova garderobe i aksesoara, zauzima sve popularnije mesto ne samo na domaćem tržištu, već i u zemljama širom regiona. U njihovim kreacijama sebe su prepoznale i pronašle i mnoge javne ličnosti sa naše scene, pa su u P….S…. kreacijama nastupale pevačice benda “Neverne Bebe”, Jelena Tomašević, Lena Kovačević, The Frajle, voditeljke Ivana Baltić, Rada Đurić, Aleksandra Jeftanović, Nataša Pavlović, i mnoge druge.
2015.godine Privredna komora Srbije uz aktivno glasanje potrošača dodelila im je nagradu “Najbolje iz Srbije” za najbolji robni brend u kategoriji “odeća i obuća”.
2016. od strane medijske kuće PC Press nagrađeni su za najboji on line nastup. Iste godine proslavili su veliki jubilej od dve decenije uspešnog poslovanja. Značaj ovog jubileja jeste i u načinu na koji je obeležen jer je tim povodom, uz pomoć poslovnih saradnika, P….S…. prikupio novac za donaciju fondaciji “Podrži život”.
Ponosni smo što smo ove godine, u kategoriji Obuća, odeća i proizvodi od tekstila, isključivo zahvaljujući glasanju potrošača, osvojili nagradu “Moj izbor” i to u konkurenciji od 930 brendova u 27 kategorija, rekli su tim povodom predstavnici kompanije P….S…. fashion

U ovoj kategoriji u finalnom krugu učestvovali su:

P….S…. fashion, odeća
Mona, odeća i kožna galanterija
Brankodex, odeća
Tiffany, odeća
Grubin, anatomska obuća
Solo, obuća
Legend, odeća
Katrin, ženska odeća
Extreme intimo, donji veš
AZZARO, košulje