neXt sokovi

Next sokovi Moj izbor 2016

neXt sok, kompanije Coca-Cola, je dobitnik nagrade „Moj izbor 2016“ kao najbolji domaći proizvod u kategoriji “Bezalkoholni napici”, po mišljenju potrošača

U ovoj kategoriji u finalnom krugu su se našli:

Hello
Nectar Family
neXt sokovi
Takovo
Nectar Life
Voćna dolina
Voćne kapi
Bakina tajna
neXt Joy
Na eks

Nagrada potrošača Srbije “Moj izbor” za najomiljeniji proizvod u kategoriji bezalkoholnih napitaka je najbolja potvrda posvećenosti Coca-Cola Sistema.
Drago nam je da je nagrada dosla bas u trenutku kada slavimo 20.godina postojanja Next sokova. Next sokovi su odavno postali sinonim za kvalitet i inovacije, jedan je od najvrednijih domacih brendova koji su svoj kredibilitet izgradili ne samo u Srbiji vec i u zemljama regiona.
U svetlu stalnih inovacija i unapredjenja procesa prozivodnje, upravo ove godine smo u Beogradu otvorili regionalni centar za sokove, u čiju je izgradnju i proširenje kapaciteta Coca-Cola sistem investirao više od 7 miliona evra. Regionalni proizvodni pogon je najsavremenji u regionu, posto je instalirana najnaprednija tehnologija za prozivodnju sokova, i evidentno ce sve to dodatno doprineti da ostvarimo vrhunski kvalitet Next sokova.

Tanja Petrović, Marketing Manager Srbija, Crna Gora i Makedonija, The Coca-Cola Company