Nestle Adriatic S

Nestle Moj izbor 2017

Nestle Adriatic S je najomiljeniji proizvođač u Srbiji za 2017. godinu

Na osnovu glasova 2.010 potrošača iz čitave Srbije, Nestle Adriatic S je osvojio zlatnu medalju Moj izbor 2017, kao najomiljeniji proizvođač u Srbiji.

Priznanje kompaniji Nestle Adriatic S je uručio g. Svetozar Krstić u ime Privredne komore Beograda.

Veoma smo ponosni što je kompanija Nestlé prepoznata od strane domaćih pojedinaca i porodica, korisnika naših proizvoda, kao najbolji domaći proizvođač.

Nagrade koje se dodeljuju na osnovu glasova potrošača su nam veoma značajne, jer predstavljaju direktan odraz zadovoljstva građana koji kupuju naše proizvode i potvrđuju da su pojedinci i porodice prepoznali svrhu i vrednosti kompanije Nestlé, kao i njenih pojedinačnih brendova. Takođe, one su nam dodatan pokazatelj da smo na dobrom putu kada je reč o ulaganju u kvalitet svih naših proizvodnih asortimana, kao i ulaganju u zajednicu u kojoj poslujemo, što je svakako nešto čemu ćemo stremiti i ubuduće.
Renata Matusinović, Izvršna direktorka poslovne kategorije kulinarskog asortimana kompanije Nestlé Adriatic

Nestlé fabrika u Surčinu je u potpunosti prilagođena standardima najvećeg svetskog proizvođača hrane sa izuzetno velikom tradicijom i iskustvom u proizvodnji, i samim tim je bitno unapređena i modernizovana o čemu svedoče milioni zadovoljnih kupaca na našem tržištu.

Međunarodna znanja i iskustva bitno su unapredili naše proizvode, poput tradicionalnog Začina C, C supa, C ideja za jela, C monozačina, C dodataka jelima sa povrćem, C senfa, Thomy asortimana, kao i dobro poznatog Cipiripija. Takođe, sigurnost i zdravlje na radu, očuvanje životne sredine, kao i kvalitet sirovina, pa i samih proizvoda je dovedena do najvišeg nivoa.
Nebojša Jovanović, Direktor fabrike Surčin