Metalac posuđe

Metalac posuđe Moj izbor 2019

Metalac posuđe – Moj izbor 2019

Metalac posuđe je dobitnik nagrade „Moj izbor 2019“ kao omiljeni brend u kategoriji „Sve za kuću“, po mišljenju potrošača u Srbiji.
U ovoj kategoriji u finalnom krugu učestvovali su:

MBS, Smederevac
Jupol, boje
Metalac posuđe
Maxipol, boje
Keramika Kanjiža
Weiss, sijalice
Alfa -Plam peći
Metalac bojleri
Gorenje frižideri
FOX televizori

Metalac je ove godine obeležio šest decenija postojanja. Reputaciju Kompanije i čvrstinu njenih odnosa sa poslovnim partnerima potvrdio je 4. april 2019. godine, kada se u Gornjem Milanovcu, povodom Jubileja, okupilo oko 400 Metalčevih partnera iz Srbije, regiona i sveta. Ovaj važan događaj, pokazao je još jednom zašto se Metalac smatra jednom od najzdravijih srpskih kompanija. Danas proizvodi i izvozi u 40 zemalja sveta, ne samo posuđe, već i sudopere, bojlere, ambalažu, nameštaj od kompozitnih materijala, a od 2015. i auto delove. Ipak, posuđe je apsolutni favorit i brend po kojem je ime Metalac najbliže potrošačima. U poslednjoj deceniji Metalac je posebnu pažnju posvetio saradnji sa dizajnerima iz regiona, koji su značajno doprineli raznovrsnoj i modernoj ponudi i učvrstili snažnu vezu našeg domaćeg brenda sa oko 6 miliona kupaca godišnje širom sveta.
Zadovoljstvo nam je što su potrošači i ove godine, u okviru akcije „Moj izbor“, nagradili naš trud, rekli su u kompaniji Metalac.