Metalac posuđe

Metalac posuđe Moj izbor 2016

Metalac posuđe je dobitnik nagrade „Moj izbor 2016“ kao najbolji domaći proizvod u kategoriji “Sve za kuću”, po mišljenju potrošača

U ovoj kategoriji u finalnom krugu su se našli:

Metalac, posuđe
Gorenje, frižideri
Alfa plam, šporeti i peći
Metalac, bojleri
Smederevac, MBS
Zorka, boje i lakovi
MBS, peći Vulkan
Magnohrom, TA peći
Maxipol, boje
MBS, električni šporeti

Nagradu je gospodinu Aleksandru Markoviću, direktoru „Metalac posuđa“, uručio gospodin Svetozar Krstić, izvršni direktor Privredne komore Beograda.

Posle 57 godina ime Metalac je najveća vrednost palete proizvoda koji se u više miliona jedinica plasiraju na tržišta širom sveta. Od Metalca, kao krovnog brenda oni crpe snagu i ugled, koji je dosledno uspeo da izgradi. Metalac je jedna od najzdravijih srpskih kompanija koja profit ostavruje na način kojim se može ponositi. On postojano dokazuje da je moguće biti uspešan prvenstveno oslanjanjem na sopstvene snage. Pritom, čak i u najtežim vremenima dosledno održava ravnotežu odgovornosti prema tržištu, kapitalu, ljudima, životnoj sredini i društvu. Prepoznatljiva korporativna kul¬tura, poslovna etika i društveno odgovorno poslovanje učinili su Metalac poželjnim i voljenim medju potrošačima i u najširoj javnosti. Pritom je iznenadjujuća razigranost ovog brenda pod kojim je danas najveći broj Metalčevih preduzeća, proizvoda i prodajnih objekata. Zadivljujući je i način kojim se oslanjaju jedni na druge, a posebno na najjači i najstariji brend – Metalac posuđe. Razumljivo je onda što je upravo Metalac posuđe još jednom okićeno priznanjem Moj izbor. Ono je, naprosto, deo života skoro svake porodice u Srbiji, a dobro ga poznaju i potrošači u oko 25 zemalja sveta.