Forma Ideale

Forma ideale Moj izbor 2019

Forma Ideale – Moj izbor 2019

Forma Ideale dobitnik je nagrade „Moj izbor 2019“ kao omiljeni brend u kategoriji „Nameštaj“, po mišljenju potrošača u Srbiji.

Rekordan izvoz srpskog nameštaja u 2018. u velikoj meri je ostvaren zahvaljujući kompaniji Forma Ideale, čiji inoplasman učestvuje sa čak 21%. Godišnji proizvodni kapacitet kompanije premašuje 2.500.000 komada nameštaja, od čega se 80% izvozi na 4 kontinenta u 44 zemlje. Kompanija zapošljava preko 1.700 ljudi, odnosno oko 10% ukupnog broja zaposlenih u srpskoj industriji nameštaja, a maloprodajna mreža posluje u 30 gradova Srbije. Brend Forma Ideale postao je sinonim za moderan nameštaj savremenog dizajna “made in Serbia” sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, a podjednako je popularan u zemlji i van nje.
Kompanija sa sedištem u Kragujevcu naredne godine obeležava 25 godina poslovanja i danas se može sa sigurnošću podvući da predstavlja obrazac savremenog načina poslovanja u zemlji i regionu, što su mnogi prepoznali, među kojima i EBRD, istakli su tom prilikom predstavnici kompanije Forma Ideale

U ovoj kategoriji u finalnom krugu učestvovali su:

Forma Ideale
Simpo
Jela Jagodina
Matis
Sintelon, tepisi
Numanović
Tahirović
Dallas
Atlas
Andrijašević, dušeci