Dunav osiguranje

Dunav osiguranje Moj izbor 2019

Dunav osiguranje – Moj izbor 2019

Dunav osiguranje dobitnik je nagrade „Moj izbor 2019“ kao omiljeni brend u kategoriji „Osiguravajuća društva“, po mišljenju potrošača u Srbiji.

Kompanija „Dunav osiguranje“ ove godine obeležava četiri i po decenije poslovanja pod tim, na domaćem tržištu ali i šire prepoznatljivim imenom. Osim što svih tih godina neprikosnoveno drži primat i poziciju osiguravajućeg lidera u Srbiji, „Dunav“ je po bruto fakturisanoj premiji ušao i u krug prvih deset na listi TOP 100 osiguravača jugoistočne Evrope. Učеšćе оd 27,5 оdstо u ukupnoj premiji osiguranja, broj prodatih polisa koji je nadomak dvomilionitog, brutо prеmiјa koja je prеmаšilа iznоs оd 230 miliоnа еvrа, znatno ojačane tehničke rezerve i dobit od 1,73 milijarde dinara – podaci su koji nedvosmisleno ukazuju na poverenje što ga Kompanija uživa među stanovništvom i privrednicima naše zemlje. Pоvеrеnjе je tеmеlј ugleda, trајаnjа i uspеhа „Dunav osiguranja“. Gradilo se istrajnim, strpljivim radom, kvalitetom pruženih usluga, inovativnom ponudom prilagođenom potrebama klijenata, ali i podrškom društvenoj zajednici i pojedincima kojima je pomoć i podrška bila neophodna. Tako je stvoreno ime i brend čiji je zaštitni znak i prepoznatljiv moto „Prijatelj ostaje prijatelj“ simbol osiguravajuće delatnosti u Srbiji. Potvrda za to je i prvo mesto u kampanji „Moj izbor“, utoliko dragocenije što smo do njega došli isključivo zahvaljujući glasovima potrošača anketiranih kako putem interneta tako i licem u lice u gradovima širom naše zemlje.

Misija Udruženja „Moja Srbija“, započeta pre devet godina, kao i podrška koju u sprovođenju te misije Udruženju pružaju potpredsednica Vlade Republike Srbije Zorana Mihajlović, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije i Grad Beograd, od neprocenjivog je značaja za podsticanje razvoja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta domaćih proizvoda i brendova, istakli su ovom prilikom u kompaniji „Dunav osiguranje“.

U kategoriji „Osiguravajuća društva“ u finalnom krugu akcije „Moj izbor 2019“ učestvovali su:

Wiener Stadtische
DDOR osiguranje
Generali osiguranje
Dunav osiguranje
Milenijum osiguranje
AMS osiguranje
Merkur osiguranje
Uniqa osiguranje
GRAWE osiguranje
Triglav osiguranje